En ekstraordinær kaffeoplevelse til dit næste arrangement?

Kaffevogn & baristaservice

Hos KaffeBrænderiet holder vi meget af event, fester og arrangementer - og vi ønsker med vores kaffevogn og barista service at kunne give dine kunder og gæster en ekstra god kaffeoplevelse og uforglemmelig service.

Vores kompakte og flotte kaffevogn er indbydende på alle lokationer, om end der er på messestande, butiksåbninger eller private fødselsdag i haven eller det mere elegante bryllup. Vognen fremstår flot og med mange muligheder for forskellige fronter og udtryk. Vi kan sågar også tilbyde individuel branding (firmalogo) på vogn og kopper hvis dette ønskes. Espressomaskinen og udstyret er af flottese og fineste kvalitet og en øjenfanger der bestemt skaber opmærksomhed blandt gæsterne.

Vi tilbyder altid at lave fast pris på all-inclusive kaffe inklusiv barista til netop dit arrangement og servere stort set alle salgs kaffedrikke fra espresso til latte og iskaffe. Vi kommer med et komplet setup med vand, kaffe, mælk, is, kopper, diverse tilbehør osv. - alt vi behøver er blot strøm.

Vil du også give dine gæster mere end forventet med en oplevelse der udstråler god smag og kvalitet så tag endelig fat i os og få et tilbud til dit arrangement.

Foruden at have stået på større messer og event for bl.a. Hay, +Halle, Kvadrat. Wendelbo og Ampell har vi også meget erfaring med private mindre arrangementer/fester og tilbyder endvidere også kaffe- og baristatræning som led i sociale/teambuilding arrangementer. 

Kontakt os