Officine Brugnetti

Made in Italy - Professionelle espressomaskiner siden 1947

Brugnetti espressomaskiner

Hos KaffeBrænderiet er vi stolte forhandlere af Brugnetti espressomaskiner.

Brugnetti er en familie virksomhed fra Milano der siden 1947 har håndbygget deres maskiner og kendetegnet ved deres kvalitet og perfomance. I de tidligere år hed firmaet Aurora, men i 1990'erne ændrede man sit navn til Brugnetti.

Brugnetti er kendetegnet ved at producere højkvalitets espressomaskiner som alle bliver håndlavet, sammensat af de bedste kvalitetskompeneter og bygget nøjagtig til kundens ønsker ved bestilling. De laver alt fra mindre semiprofiesionlle hjemmemaksiner til 3 gruppers store industrielle cafémaskiner.

De mest populære modeller til hjemmet er deres Giulietta og Viola maskiner som begge er traditionelle semiautomatiske maskiner med manuelt bryghåndtag og hvor begge modeller kan kører med med indbygget vandtank eller direkte vandtilslutning.

Til caféer og kontorer og i industrielle sammenhænge er deres Giulia modeller med fastvandtilslunting, volumetrisk dossering og større kapacitet en sikker vinder. De laves fra 1 gruppes til 3 gruppesmaksiner.

Brugnetti tilbyder en mases tilføjelser og tilføjelser til deres maskiner så man som kunde kan sætte sit eget præg på dem. Træddetaljer på håndtag og sider - eller også vælge din helt eget farve på maskinen. For firmaet kan man også få opyst logo på bagsiden af maskinen - hvilket giver din café ekstra god branding.

Hos KaffeBrænderiet kan vi hjælpe dig, omend du er privatkunde eller firmakunde med at finde den helt rigtige maskine der passer til dine krav og brug. Vi har også stort udvalg af kværne og barista udstyr, så hele pakken kan sammensættes hos os - og vi giver selvfølgelig altid baristakursus og introkursus til maskinerne med i pakken.

Vores Brugnetti eventyr startede med en egen Giulia maskine til vores eventvogn og vi så hurtigt potentiallet i disse fantastiske maskiner og kender dem derfor og indgående selv. I vores risteri kan man få fremvinsning af alle modeller og prøve dem af. Kontakt os endelig hvis du er på udkig efter ny maskine til hjemmet, kontoret eller caféen/resturanten.

Kontakt os for mere info/tilbud