KaffeBrænderiet som firmaaftale

Vi leverer både til caféer, kontorer, showrooms og udvalgte dagligvarer butikker.

Vi har gjordt det enkelt at bestille med et nemt og effektivt B2B portal, som sikrer du kan bestille kaffe når det passer dig.

Erhvervskonto og B2B portal

Kaffe betyder meget for folk og sender et klart signal om kvalitet, anerkendelse og god smag. Om det er til dine medarbejdere eller kunder så forkæl dem med en ekstra frisk og god kaffeoplevelse der giver en positiv og værdsat stemning.

Vi står klar til at tilbyde dit firma, om det er caféen, kontoret, den trendy butik eller showroom, så laver vi en god ordning hvor vi sammen udvælger kaffetypen, gør det nemt for jer at bestille og vi sikrer I altid servere friskbrændt kaffe og dermed optimere oplevelsen.

Vi hjælper også gerne med valg af kaffemaskine, indstillings/startkursus og optimering af jeres kaffe setup.

For at gøre det nemt og bekvemt har vi vores eget B2B portal hvor kaffen let bestilles og kan gøres hvornår det passer jer. Første skridt er at oprette en erhverskonto nedenfor - og derefter er dit login klar og vi kontakter jer også for at sikre i vælger den rigtige kaffe til jeres setup.

Indhold, der kan skjules

Fordelagtige B2B priser

Nemt og effektivt - friskbrændt og hurtig levering

Ingen binding og komliceret kontrakt vilkår

Muligheder for køb/leje af maskiner og barista kursuser

Mulighed for retailsalg (indkøb)

Opret erhvervskonto

Opret din erhvervskonto hos os nu - og få hurtig adgang til at bestille kaffe til fordelagtige priser til din virksomhed

Registrer dig her